06 395 013 97 taaluf@gmail.com

Onderwijs

Salam aleikoum broeders & zusters, naar aanleiding van de verlenging van de maatregelen die vanavond zijn aangekondigd en na intensief overleg met de juffen, gaan we in sha allah aanstaande zondag starten met online lessen. We houden de gebruikelijke tijden aan, dus van 10.00-13.00 uur. We hebben dit ook naar de juffen gecommuniceerd en als het goed is krijgen jullie in de loop van de week, van de juf van uw eigen kind te horen hoe het eruit gaat zien. Wij hopen dat jullie uw kinderen tijdens deze virtuele lessen bij kunnen staan en kunnen helpen waar het nodig is. Mocht dit niet lukken, kunt u altijd contact opnemen met één van de juffen. Ik bericht jullie in de loop van de week het rooster waarin staat aangegegeven welke zondagen er wel of geen les wordt gegeven ivm de meivakantie en eid al fitr. Mocht er in de tussentijd iets veranderen, horen jullie dit uiteraard. Met vriendelijke groet, Onderwijs Commissie.

Arabisch wordt door meer dan 200 miljoen mensen in verschillende landen gesproken, onder andere in Irak, Marokko, Sudan en Jemen. Arabisch is de taal van de Qur’an, het heilige boek van de moslims, en geldt daarom als eerste taal in meerdere islamitische landen

Taâluf geeft meer waarden aan het onderwijzen van de Arabische taal voor de kinderen en ouderen. Sinds de koop van ons nieuwe pand op de sportlaan 147 is ons Onderwijs commissie actief daar:

De volgende groepen volgen Arabische lessen:
Kinderen tussen de leeftijd van 6 t/m 13 jaar. op elke zondag van 10 uur tot 13:00 uur.
Vrouwen zijn meer actief bezig die zijn nog steeds in het oude Pand sportlaan 145 A.
Ze maken gebruik van het pand op verschillende dagen van de week. Op woensdagmiddag, zaterdagochtend en zondagochtend.

Voor meer informatie kant u contact opnemen via de contactgegevens op deze site.

Meld je aan voor onze
Qur’an en Arabische les

Doelgroep: meisjes/jongens vanaf 5 jaar

De kosten: €130 per persoon per jaar

3 + 7 =

Taâluf

Taâluf is een islamitische vereniging van en voor moslims in Purmerend en omstreken.

© 2018 Taâluf Purmerend

STEUN ONS
fdfdSteun dez

Steun onze vereniging door een donatie te doen.